Քամվել է շնեկային յուղաքամիչի միջոցով. Օգտագործվել է սև խաղողի կորիզ. Քամվում է հաճախակի և միշտ թարմ է. Հակաուռուցքային, անտիօքսիդանտ. Օրական մեկ ճաշի գդալ օգտագործելու դեպքում, աջքի ցանցաթաղանթի փառ-կատարակտ չի առաջանա. Կատարվում է մաշկի մերսում խաղողի կորիզի յուղով. Սննդի պատրաստման մասնագետ, սննդաբան, Դավիթ Զավենի Գասպարյան, David Zaveni Gasparyan, Давид Завенович Гаспарян. Դիտել իմ բոլոր հայտարարությունները. Մեկ լիտրի արժեքը 5000դրամ. 250մլ-ը 1500դրամ. Տրվում է անվճար խորհրդատվություն սննդակարգի, սնման ռեժիմների վերաբերյալ. Ավելին իմացեք ֆեյսբուկյան իմ էջից.