Չորացումը կատարվել է արևային չորանոցում. Աղացել եմ, կարող եք օգտագործել տոմատի փոխարեն, որը առաջացնում է օրգանիզմում քարեր. Մեկ բաժակ ջրի մեջ լցրեք մեկ գդալ լոլիկի աղացած փոշի, խառնել կստացվի բնական պոմիդորի հյութ. Արագ և բնական. Ճաշելուց հետո խմեք մեկ բաժակ այս հյութից, կմարսեք հիմնական սնունդը արագ և լիարժեք. Սննդի պատրաստման մասնագետ Դավիթ Զավենի Գասպարյան, David Zaveni Gasparyan. Շաբաթ ևկիրակի օրերին վաճառվում է վերնիսաժում, գրքերի դիմացի մայթին, ժամը 12-18-ը. Ավելին իմացեք ֆեյսբուկի իմ էջից. Դիտել իմ բոլոր հայտարարությունները. Կատարում եմ առաքում.