Կտավատի սերմերը ճզմելուց առաջանում է ձեթ և կտավատի ճզմվածք, жмих. Ժմիխը պարունակում է 10-տոկոս յուղ, բջջանյութ, բազմաթիվ միկրո, մակրո էլեմենտներ, վիտամիններ, օմեգա-3, օմեգա-6 ճարպաթթուներ, սպիտակուց. Կարող եք խառնել ալյուրին 25-տոկոս և թխել հաց, խմորեղեն. Իսկ եթե օգտագործեք որպես անասնակեր, ապա կբարձրանա հավերի ձվատվությունը, մյուս կենդանիների քաշը, մսի համը, որակը. Կբարձրան նրանց դիմադրողականությունը, կիջնի խոլեստերինը մսի մեջ. Սնունդի պատրաստման տեխնոլոգ Դավիթ Զավենի Գասպարյան. David Zaveni Gasparyan.
Դիտել իմ բուլոր հայտարարությունները. Ավելին իմացեք ֆեյսբուկի իմ էջից.