Կտավատի ալյուրը և աղացած կտավատը նույնը չեն. Կտավատի ալյուրը աղացվում է ճզմված կտավատից, որի մեջ յուղ չկա. Ավելացնել 20-30 տոկոս ապուրներին եփելու ժամանակ, հացին, բուլկիներին, թխվածքներին. Որոնք երկար ժամանակ չեն չորանում. Նա հաջողությամբ փոխարինում է ձվին խմորեղենի մեջ. Օրական օգտագործել ոչ պակաս 80-100գրամ կտավատի ալուր. Ավելացնել անասունների կերակրաբաժնին, կոգնի ավելացնել նրանց քաշը. Կտավատի ալուրի 30տոկոսը բջջանյութ է, պարունակում է չհագեցած ճարպաթթուներ օմեգա 3, 6.50-տոկոս բուսական սպիտակուց է. Վիտամին Բ1, Բ2, Բ6. Անտիօքսիդանտ է. Պարունակում է միկրոելեմենտներ կալիում, կալցիում, մագնեզիում, ցինկ. Կարգաորում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը, նպաստում է աղիների կծկողականությանը. Կարգաորում է աղիների միկրոֆլորան, ճնշում է ուռուցքային բջիջների աճը. Միաժամանակ օգտագործողների մոտ չի առաջանա ճարպակալում և նպաստում է քաշի կարգաորմանը. Նպաստում է շաքարի իջեցմանը արյան մեջ, լավացնում նյութափոխանակությունը օրգանիզմում. Հատկապես լավ է ստամոքսի խոցի և կապի դեպքում. Ինժիներ, սնունդի պատրաստման տեխնոլոգ Դավիթ Զավենի Գասպարյան, David Zaveni Gasparyan. Դիտել իմ բոլոր հայտարարությունները. Շաբաթ և կիրակի օրերին վաճառվում է վերնիսաժում, գրքերի դիմացի մայթին, ժամը 12-18-ը. Կատարվում է նաև առաքում, Տրվում է անվճար խորհրդատվոություն սննդակարգի և սնման ռեժիմ ների վերաբերյալ. Ավելին իմացեք ֆեյսբուկի իմ էջից.