Պատրաստել եմ սառը եղանակով, արևային չորանոցի մեջ. Որպես կոնսերվանտ ավելացվել է շաքարավազ. Քանի որ ջերմային մշակման չի ենթարկվում, պահպանվում է վիտամիննները, օրգանական բոլոր բաղադրամասերը. Շատ հարմար է, արագ, խառնել թեյին, ջրին և կստանաք շատ համեղ և օգտակար թեյ կամ հյութ. Սննդի պատրաստման մասնագետ Դավիթ Զավենի Գսպարյան. David Zaveni Gasparyan. Դիտել իմ բոլոր հայտարարությունները. Կատարվում է առաքում. Շաբաթ, կիրակի օրերին վաճառվում է վերնիսաժում, գրքերի դիմացի մայթին, ժամը 12-18-ը. Ավելին իմացեք ֆեյսբուկյան իմ էջից.